4 Verzekeringstips voor ondernemers en startups

Het bedrijfsleven is een enge plek, zelfs voor ervaren ondernemers. Het is veel enger om een ​​nieuw kind te zijn, daarom heb je alle bescherming, geruststelling en garantie nodig die je kunt krijgen. De eenvoudigste manier om dit te bereiken, is om een ​​goede verzekering te krijgen, maar hoe moet je alles weten over dit onderwerp als je niet eens zeker weet wat je te wachten staat op de open markt. De meest betrouwbare manier om je voor te bereiden is om te leren van degenen die dit pad voor je hebben ingeslagen. Hier zijn vijf verzekeringstips die nieuwe ondernemers en startup-eigenaren het meest nodig hebben.

1. De kosten van het beleid

Het eerste dat u moet begrijpen is dat het niet uitmaakt wat voor soort verzekering u van plan bent te krijgen; de kosten van het beleid staan ​​beslist niet vast. In sommige scenario’s wordt het beïnvloed door uw credit score (niet alleen voor autoverzekeringen, maar ook voor andere soorten onroerendgoedverzekeringen). Zelfs als het bedrijf waarmee u momenteel onderhandelt weigert toe te geven aan hun aanbod, zijn er veel andere organisaties om naar te informeren. Je kunt zelfs het feit gebruiken dat je al met iemand anders hebt gesproken als hefboom of overtuigingsmethode. Je bent nu een ondernemer, dus begin met denken en handelen als één.

2. Asset verzekering

Zodra u hier voorbij bent, moet u alle verschillende soorten verzekeringen begrijpen die u voor uw bedrijf moet afsluiten en om de zaken wat duidelijker te maken, hebben we besloten ze in verschillende categorieën op te splitsen. Eerst komt de vermogensverzekering, die het onroerend goed moet dekken waaruit u werkt, de machines die u gebruikt om winst te genereren, verzekeringen voor bedrijfsvoertuigen en meer. Behalve een autoverzekering, moet u ook beseffen dat er een reële dreiging bestaat dat de goederen worden beschadigd tijdens het reizen van locatie A naar een locatie B. Daarom moet u een verzekering afsluiten voor de goederen die onderweg zijn. Een rechtsbijstandverzekering voor de zzper is ook een must.

3. Arbeidsaansprakelijkheidsverzekering

Een van de belangrijkste dingen die u als ondernemer moet doen, is om de aansprakelijkheidsverzekering van de werkgever te overwegen, die u beschermt tegen de kosten van verschillende schadevorderingen. Het is bekend dat ongevallen zelfs in de veiligste werkomgevingen gebeuren, wat kan leiden tot een boete. Voor een relatief nieuwe onderneming of een startup is het overwegen van alle opties en variabelen een must, gezien hoe anders een enkele claim u aanzienlijk terug kan nemen. Dit is de reden waarom u zelfs rekening moet houden met specifieke scenario’s, zoals die met TPD-claims voor geestelijke gezondheid en verzekeringen die u moet afsluiten om u goed voor te bereiden.

4. Commerciële en productaansprakelijkheidsverzekering

Hoewel je misschien de beste bedoelingen hebt om je klanten en klanten het project te bieden dat ze willen, nodig hebben en verdienen, zullen dingen niet altijd goed werken. Wanneer dit gebeurt, sta je meer te verliezen dan hun vertrouwen, gezien hoe je juridisch verantwoordelijk kunt zijn voor het nalaten om te leveren wat beloofd was. Hoewel een reputatiehit mogelijk niet wordt vermeden in dit specifieke scenario, kunt u uw bedrijf vanuit een financieel oogpunt isoleren door een commerciële algemene arbeidsongeschiktheidsverzekering voor de zzper en productaansprakelijkheidsverzekering af te sluiten. Op deze manier bereid je je voor op het slechtste resultaat.

Please follow and like us:
Pin Share