Welke onderwerpen over de camera moeten dit jaar echt vastgelegd worden in een artikel? Lees het hier eens door!

Als het gaat om de beste point and shoot camera, zijn er veel smartphones die het beste kunnen worden genoemd als de criteria hoge-resolutie beelden zijn. Zo is er een oud gezegde dat je eerst een foto maakt in je hoofd terwijl de camera dient als hulpmiddel om het oogbeeld van die geest om te zetten in werkelijkheid. De standaard smartphone gebruikt op zijn beurt een 10-megapixel camera die vergelijkbaar is met een standaard point and shoot camera.

  • De smartphone camera biedt echter meer voordelen dan een point and shoot camera omdat de telefoon ook je beelden kan versturen en opslaan.
  • Een ander aspect van de smartphone – dat dient als point and shoot camera – is gekoppeld aan het ingebouwde vaste diafragma van de telefoon dat tegenwoordig ook standaard is voor de meeste mobiele telefoons met een camera. Ook zijn er smartphones die fungeren als point and shoot camera’s met inzoomfuncties waarmee u de resolutie van het beeld dat u maakt digitaal kunt verhogen.

Wat is de beste punt- en fotocamera volgens onze auteur?

Terwijl professionele fotografen zeggen dat de beste point and shoot camera een klassieke Hasselblad 35mm is die men gewoon wijst en schiet met de camera die het werk doet, zijn er veel smartphone modellen die ook speciale diafragma’s en instelbare sluitersnelheden bieden voor het selecteren en evalueren van de beste instelling om de foto te maken.

  • Van de vele smartphones die zijn getest voor fotografiedoeleinden, zeiden de fotografiedeskundigen die online reageren dat de iPhone 5 geweldige point and shoot-functies heeft en een speciale functie voor een hoog dynamisch bereik (HDR) om je te helpen bij het samenstellen van de foto die je wilt maken.
  • Er zijn echter andere mobiele telefoons met camera’s die vergelijkbaar zijn met de iPhone, voeg daar fotografen aan toe die de beste telefoons hebben beoordeeld die gebruikt kunnen worden voor fotografie.

Het krijgen van grote beelden met een mobiele telefoon camera

De algemene regel voor het testen van een telefooncamera is om te controleren of de gebruikersinstellingen van de smartphone vergelijkbaar zijn met die van een standaard 35 mm-camera.

De fotograaf maakt op zijn beurt een verscheidenheid aan foto’s, zowel binnen als buiten, in verschillende lichtscenario’s om te zien of de beelden uniform en duidelijk zijn wanneer de foto’s met een smartphone-camera worden gemaakt in vergelijking met een gewone camera.

Ook zijn de resultaten verrassend hetzelfde met telefoon point en shoot camera’s die foto’s van vergelijkbare kwaliteit produceren, zeg maar topfotografen die online commentaar geven op het verschil tussen telefooncamera’s en standaard 35 mm-modellen.

Het is belangrijk om nog een aantal zaken goed vast te leggen

Een ander gebied van point and shoot-fotografie is gekoppeld aan het gebruik van de flitser, zowel binnen als buiten in slecht verlichte ruimtes. Bijvoorbeeld, een oude professionele fotograaf commentaar online over het testen van zijn Droid, Nokia en BlackBerry camera telefoons en het vinden van zowel mensen en landschap foto’s op zoek naar super en zelfs vergelijkbaar met niet-telefoon point and shoot camera’s.

Please follow and like us:
Pin Share