Waarom is de Sticky Pod een van de beste materialen om je camera mee te bevestigen, er zitten een aantal voor- en nadelen aan

Wij hier bij Sticky Pod willen onze kennis en ervaring overbrengen van welke cameramerken en modellen het beste werken met de Sticky Pod wanneer deze is bevestigd aan een auto, vrachtwagen, bestelwagen, boot, motor, vliegtuig, camper, aanhanger of ander voertuig. Sommige camera’s werken geweldig en andere, door het ontwerp, zullen gewoon niet erg goed werken. Laten we eerst eens kijken naar de camera’s die aan een voertuig zijn bevestigd.

Camera’s gemonteerd op een voertuig

Sticky Pod auto camera’s kunnen de kleinste kogel (lippenstift) camera’s zijn tot de grootste Hollywood film camera’s gemonteerd op elk voertuig op de planeet. Sommige camera’s presteren echter duidelijk veel beter dan andere. Het eerste wat we willen dat je je realiseert is het materiaal waar de camera zelf van gemaakt is

Er zijn genoeg mogelijkheden om een camera te bevestigen

Alle camera’s zijn gemaakt van plastic met een metalen subframe onder het plastic om alles bij elkaar te houden. Deze metalen subframes zijn de sleutel om een camera goed te laten werken met een Sticky Pod. Het eerste wat je moet zoeken in een camera, is een camera met een metalen bevestigingsmof. Dat is het schroefgat waarmee je de Sticky Pod aan je camera bevestigt. Bijna alle camera’s gebruiken ze, maar sommige hele kleine camera’s hebben er geen ruimte voor, dus wees voorzichtig met wat je koopt.

Je hebt genoeg materiaal beschikbaar om de camera te bevestigen

Zoals je zult zien als je een camera gaat kopen (of in je bestaande camera), hebben veel van deze camera’s een plastic montagefitting. Deze camera’s hebben nog steeds een metalen subframe, maar de fabrikant heeft ervoor gekozen om de plastic behuizing te gebruiken om je camera op een houder te bevestigen. Dit is het slechtste type bevestiging voor gebruik met een Sticky Pod.

  • Het plastic buigt en je kunt de camera niet vastzetten aan de Sticky Pod, omdat het de draden in de camera zal strippen.
  • Aangezien het plastic op de camera zal buigen, produceert dit wankele, onstabiele video tijdens het rijden en is dit niet de fout van de Sticky Pod, maar van de camera zelf. We geven je wel video-instructies over hoe je je Sticky Pod moet gebruiken en we geven enkele voorbeelden van wat je kunt doen om het schudden van een camera met een plastic bevestigingspunt tot een minimum te beperken.

Maak gebruik van beveiliging op je camera om hem te bevestigen

Aan de andere kant zijn er veel merken en modellen van camera’s die gebruik maken van metalen bevestigingspunten. Deze camera’s zijn voorzien van een bevestigingsbus die direct op het metalen subframe van de camera zelf wordt aangesloten. Dit is een uitstekende camera om te kiezen voor zijn sterkte en stabiliteit wanneer deze op een Sticky Pod wordt gemonteerd. Niet alleen kun je een goede aansluiting op je Sticky Pod krijgen, maar deze camera’s produceren ook veel stabielere en bruikbare video, foto’s of film. Dus voordat u koopt, moet u de camera’s en hun fysieke kenmerken met elkaar vergelijken.

Please follow and like us:
Pin Share